Dragan i Dara Mitrović

Dragan i Dara Mitrović

Kad dođete u moje godine glavna briga vam je da popijete sve lekove po redu. I tako dan za danom. Ne žalim se, nije mi to bilo teško sve dok su delovali. Međutim, patio sam od artroze već godinama. Lekovi su nekada pomagali, ali poslednjih godinu dana bol sam opet počeo da osećam i postajao je nepodnošljiv. Već od rane zore osećao sam se ukočeno. Kukovi kao da nisu bili moji. Nisu me slušali. Teško sam ustajao iz kreveta, a nekad i sa stolice. Bol u leđima je bio jači kada se sagnem da nešto dohvatim. Bez pomoći supruge teško sam mogao da se ispravim. Stanje se pogoršavalo, a simptoma je bilo sve više. Znao sam da artroza opet pobeđuje“, iskren je Dragan Mitrović (67) iz Beograda koji je zbog upale svih zglobova potpuno izgubio volju za životom i upao u jedno bezvoljno stanje verujući da je sve uzalud.

KONAČNO LEK ZA OBOJE

Artroza je najčešća bolest trećeg doba, a prema iskustvu mnogih lekara prati je i određeno umno stanje protiv koga se teško čovek može izboriti. Kada telo počne da se koči, čovek se lako preda i nema želju za napretkom. Tako se i Dragan ovaj put predao, ali njegova Dara, njegov životni saputnik, nije odustajala. Tražila je lek, pravila mu razne napitke, čitala savete i iskustva drugih, raspitivala se na sve strane, sve dok jednog dana nije saznala za ArthroCure kapsule. Reč je o potpuno prirodnom proizvodu koji kombinuje 6 aktivnih sastojaka: glukozamin, rastavić, koru bele vrbe, zimzelen, đavolju kandžu i bosveliju. Ovaj vrlo efikasan 6 u 1 tretman u samo jednoj kapsuli ublažava bol, smanjuje upalu, obnavlja hrskavicu, podmazuje zglobove, jača kosti i vraća pokretljivost.

– Moj Dragan je bio potpuno klonuo duhom. Nisam mogla više da ga gledam tako bezvoljnog. Prestao je da se zanima za poslove oko vikendice, da šeta pa čak i da igra karte. Uvek bih čula isti izgovor: Ne mogu, ne osećam se dobro. Nisam se ni ja osećala dobro. Samo što ja nisam kukala. I mene su bolele šake dok perem suđe, kuvam ručak, pravim unucima kolače ili pletem. Nisam više mogla dugo ni novine da držim u ruci dok čitam. Osećala sam i bolove u leđima već neko vreme. Znala sam da su to prvi znaci da i mene čeka ista borba, zato sam i morala da nađem lek, za oboje. ArthroCure nam je pomogao, bolovi su nestali i mi konačno uživamo u životu. Mogu slobodno reći da smo artrozu savladali zajedno – iskrena je Dara Mitrović (58) koju je ljubav prema svom bračnom drugu naterala da nađe spas za oboje.